Kartē "Viss mājoklim" atradīsiet tuvākos pakalpojuma sniedzējus. Lai to izdarītu, ir jāapstiprina atrašanās vietas pieprasījums.

 

Ja izvēloties apkures veidu mājoklim, tava izvēle kritusi par labu sil...
Siltumsūkņa uzstādīšana ir labs ilgtermiņa risinājums, lai sa...
Ja pieņemts lēmums iegādāties siltumsūkni, tad vēlams uzzināt, kuri...
Ja esi nolēmis uzstādīt saules kolektorus un ražot saules enerģ...

2014. gada labākie siltumsūkņi

Augusts, 2015

Ja pieņemts lēmums iegādāties siltumsūkni, tad vēlams uzzināt, kuri ekspertu vērtējumā bijuši labākie siltumsūkņi iepriekšējos gados. Kuri tad ir tie 10 siltumsūkņi, kas atzīti par labākajiem 2014. gadā? 

Foto: photodune.com

 

Trane XB14: Vienpakāpes siltumsūknis ar izturīgu Climatuff kompresoru, kas nodrošina ļoti ekonomisku sniegumu – par to liecina arī atbilstība Energy Star prasībām. Vērtējums: 4,2/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 15,5; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 8,5; skaņas līmenis: 76dB.

 

Coleman Echelon: Pateicoties izturīgam kompresoram un unikālai ventilatora sistēmai, šis siltumsūknis darbojas klusi un nodrošina augstu efektivitāti. Vērtējums: 4/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 18; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 10; skaņas līmenis: 69dB.

 

 Trane XL20i: Comfort-R sistēma nodrošina optimālu siltuma un mitruma līmeni telpās. Pateicoties diviem Climatuff kompresoriem, siltumsūknis nodrošina augstu efektivitātes līmeni. Vērtējums: 3,4/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 19; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 9; skaņas līmenis: 70-76dB.

 

Rheem Prestige: Divpakāpju siltumsūknis ar Copeland Scroll kompresoru. Vērtējums: 3,2/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 17; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 9,5; skaņas līmenis: 71dB.

 

Trane XR15: Siltumsūknis ar Climatuff kompresoru, kas atbilst Energy Star prasībām.  Vērtējums: 3,2/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 16,5; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 9; skaņas līmenis: 75dB.

 

Amana ASZ16: Siltumsūknis radīts, lai darbotos maksimāli ekonomiski, kā arī, pateicoties Scroll kompresoram, nodrošinātu augstu efektivitātes līmeni. Vērtējums: 3/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 16; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 9; skaņas līmenis: 72-75dB.

 

Goodman GSZ13: Siltumsūknis aprīkots ar energoefektīvu kompresoru, kā arī ar SmartShift tehnoloģiju, kas nodrošina klusu siltumsūkņa darbību. Vērtējums: 2,7/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 13; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 7,8; skaņas līmenis: 71-76dB.

 

Amana ASZ13: Siltumsūknis aprīkots ar Scroll kompresoru un radīts tā, lai nodrošinātu augstu efektivitāti, klusu siltumsūkņa darbību un komfortu mājoklī. Vērtējums: 2,6/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 13; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 8,5; skaņas līmenis: 67-75dB.

 

Lennox Signature: Siltumsūknis ar ļoti augstu efektivitātes līmeni, kā arī klusu darbību, kas atbilst Energo Star prasībām. Vērtējums: 2,6/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 23,5; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 10,2; skaņas līmenis: 58dB.

 

Bryant Evolution: Divpakāpju siltumsūknis, kas aprīkots ar spirāles kompresoru un augstas kvalitātes ventilācijas sistēmu, kas nodrošina klusu un efektīvu siltumsūkņa darbību. Vērtējums: 2,6/5; energoefektivitātes koeficients dzesēšanas režīmā (SEER): 19; lietderības koeficients apkures laikā (HSPF): 10; skaņas līmenis: 68dB.

 

Informācija rakstam no Furnace Compare (furnacecompare.com). 


Kā izvēlēties siltumsūkni?
Ja izvēloties apkures veidu mājoklim, tava izvēle kritusi par labu siltumsūknim, tad droši vien tev aktuāls ir jautājums, kā izvēlēties siltumsūkni? Kādiem rādītājiem tad būtu jāpievērš īpaša uzmanība? Lietderības koeficients apkures laikā: Iegādājoties siltumsūkni, katram pircējam ir svarīgi, lai apkures sezonas laikā tas spētu nodrošināt n...
Saules enerģijas pārdošana valstij
Ja esi nolēmis uzstādīt saules kolektorus un ražot saules enerģ...
Labākie siltumsūkņi 2015. gadā
Siltumsūkņa uzstādīšana ir labs ilgtermiņa risinājums, lai samazinātu izmaksas par apkuri aukstajos gada mēnešos. Tomēr, pirms tiek veikta siltumsūkņa uzstādīšana, svarīgi zināt, kuri tad ir tie siltumsūkņu modeļi, kas 20...
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes jeb cookies, lai nodrošinātu jums ērtāku un drošāku mājaslapas lietošanas pieredzi. Turpinot pārlūka sesiju vai nospiežot pogu "Piekrītu", jūs apstiprināt, ka piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Piekrišanu jebkurā laikā var atsaukt, mainot pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Sīkdatņu izmantošanas politika
Piekrītu Vairāk info